Thelword.extra.hu Globális felmelegedés Gyakran Ismételt Kérdések - (Gy.I.K)
Kapcsolat
Ha bármi kérdésed, problémád van, IDE írj nekünk.
Figyelem!
Az oldalon nincsenek torrent file-ok. Ha arra van szükséged, e-mailben tudod kérni a thelword.extra@gmail.com címen.
Fontos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el a Gy.I.K-ot. Ha ott nem találsz választ a kérdésedre, írj a fórumba, vagy keress fel minket.
11, Mi van, ha a lejátszó programom nem viszi a filmet? (Technikai problémák) Mielőtt hozzánk fordulsz segítségért, érdemes pár dolgot leellenőrizni, hogy nagyjából képben legyünk és pár esetet kapásból kizárhassunk. Próbáld meg a filmet más lejátszóval is megnézni. Ha mással sem megy, akkor nem árt egy jó kis codec pack-ot felrakni a gépedre. Ha minden filmeddel baj van, akkor érdemes egy driver frissítést elvégezni, vagy lefuttatni egy vírusírtást. Ha segítséget kérsz tőlünk, kérlek ne csak annyit írj, hogy nem játssza le, hanem írd le pontosan, hogy mivel próbáltad, mi a hibajelenség, mi a hibaüzenet és a fentieket próbáld ki. 12, Van egy jó filmem. Hogyan tudom ezt megosztani veletek? Legegyszerűbb,ha felosztod nekünk torrent-en keresztül. ITT elolvashatod, hogyan is kell ezt.
13, Hogyan tudom kiírni az avi-kat olyan formátumba, amit visz az asztali lejátszó? ITT egy általam használt programot ismertetek. Egyszerű a kezelése, nem igényel se tudást, se túl sok energiát. Nem nyújtja a lehető legjobb eredményt, de ha nem értesz a videók konvertálásához, mindenképpen ezt ajánlom. 14, Hogyan tudom jobb minősségbe konvertálni az avi-t? Macsman oldalát javaslom erre a célra. Nagyon profi leírásokat találhatsz szinte minden konvertálási témakörben. Ha pontosan betartod az utasításait, menni fog a dolog. De tapasztalat, hogy nem árt, ha jól szétnézel a neten az adott témakörben!
Főoldal Filmek Sorozatok E-book Hírlevél Gy.I.K. Infók Fórum